Vereniging

Karate-Do De Meierij

Karate-Do De Meierij is een vereniging in de regio Den Bosch, waar de Shotokan stijl wordt beoefend.

De vereniging wordt gekenmerkt door het gedreven beoefenen van de sport, gecombineerd met gezelligheid en vriendschap onder de leden. Er zijn leden van diverse leeftijden. Vanaf 16 jaar, tot zo fit als u zich voelt om op de mat te staan, is iedereen welkom. Dit geeft al aan dat Karate een sport is voor het leven en om voor te leven.

Als u bij Karate-Do De Meierij traint, wordt u niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker. De lessen worden gegeven volgens de Budo traditie.

Er wordt les gegeven aan beginners tot en met zeer ervaren veteranen. Aan het eind van elk seizoen bestaat er de mogelijkheid om een examen te doen. Wanneer u slaagt krijgt u een band die uw niveau aangeeft.

Het geheim om op alle fronten een succesvol Karateka te worden zit in het regelmatig trainen. Bij Karate-Do De Meierij is het mogelijk om twee keer per week te trainen. Op woensdag en donderdag.
En als u er helemaal voor gaat bestaat er ook de mogelijkheid om bij bevriende verenigingen te trainen.

Karate is een veilige sport omdat de kern van de filosofie controle is. De Karateka’s ontwikkelen technieken en leren om deze vaardigheden te controleren alvorens ze deze mogen beoefenen met een partner. Discipline en verantwoordelijkheid zijn de hoogste prioriteiten. Op elk moment zorgen de leraren ervoor dat alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen worden genomen om de veiligheid en het welzijn van het Karate te waarborgen.

Om lid van Karate-Do De Meierij te worden, wordt er aangemoedigd om eerst twee proeflessen te volgen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Het bestuur van Karate-Do De Meierij:

  • Danny Haacke (Voorzitter)
  • Eric Ouwens (Secretaris)
  • Bert Poort (Penningmeester)