Start trainingen en locatie

Beste leden van Karate-Do De Meierij,

Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn, een goede vakantie hebben gehad en weer staan te springen om te komen trainen.

In de week van 2 september beginnen we weer met karate. We hebben nog steeds te maken met het COVID-19 virus en een toename van het aantal besmettingen. Uiteraard zullen wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Lees ook de richtlijnen van de KBN: https://www.kbn.nl/themadossier-coronavirus/. Dit betekent dat we tijdens de lessen de 1,5 meter afstand in acht zullen nemen. We verwachten van jullie dat je je aan de richtlijnen houdt en thuis blijft indien je ziekte verschijnselen hebt.

In overeenstemming met de richtlijnen van de KBN en van de gemeente Den Bosch willen we jullie vragen om je thuis om te kleden, te douchen en naar het toilet te gaan. Wanneer we allemaal de richtlijnen in acht nemen, kunnen wij er zelf voor zorgen dat we veilig kunnen blijven trainen.

Omdat de zaal in Vught klein en niet goed wordt geventileerd, hebben we besloten dat we na 37 jaar de dojo in Vught omruilen voor de Gymzaal aan de Hambakendreef 2A in Den Bosch. Ook de begintijd wijzigt. We trainen op de woensdag van 20.00 tot 21.30.

Op donderdag blijven we in Rosmalen, de Hazelaar trainen. Zowel in de Hazelaar als in de Hambaken kunnen we wel in de kleedkamers, maar de douches zijn in de Hazelaar niet vrijgegeven.

Al met al starten we dus het nieuwe seizoen met een paar beperkingen. Maar dat mag de pret niet drukken en we gaan weer lekker trainen. Tot snel.

Het bestuur.

Eén antwoord op “Start trainingen en locatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *